Noordbroeksterstraat 29
9611 BD Sappemeer
06 512 74 988
info@kwekerijdeboer.nl
 
  • Kwekerij E de Boer
  • Hanging basket combi 3
  • Hanging basket combi
  • Geraniums veld
Voor particulieren, bedrijven, scholen en verenigingen

Privacy Statement

Potplantenkwekerij E. de Boer verzamelt persoonsgegevens / informatie over personen mits deze nodig zijn voor onze diensten, offertes, facturen, contact of het plaatsen van bestellingen bij leveranciers. De bescherming van persoonsgegevens zijn van essentieel belang en daarom zal Potplantenkwekerij E. de Boer zich beperken tot een minimaal benodigd aantal gegevens! Denk hierbij aan:
- Uw voor- en achternaam
- Uw adresgegevens
- Uw telefoonnummer
- Uw e-mailadres
- Uw IP-adres


Hoe komen wij aan uw gegevens? Gegevens komen altijd van u zelf of iemand in opdracht van u zelf. Denk hierbij aan een offerte aanvraag of bestelling per telefoon, per e-mail of via ons contact formulier op de website. Deze gegevens zijn de minimaal benodigde gegevens om met u te kunnen communiceren over een opdracht, bestelling of informatie verzoek. Onder deze gegegevens vallen ook de gegevens van onze leveranciers, waarvan wij deze gegevens nodig hebben om bestellingen te kunnen doorvoeren.

Potplantenkwekerij E. de Boer bewaart uw gegevens niet langer dan noodzakelijk, bij facturen komen wij er niet onderuit uw gegevens voor tenminste 7 jaren te bewaren. Dit is wettelijk verplicht m.b.t. de belastingdienst.

Delen van uw gegevens met derden:
Potplantenkwekerij E. de Boer maakt gebruik van een externe boekhouder en boekhoudpakket, waarmee bij beide partijen een strict AVG verwerkers overeenkomst is gesloten waarin zij garanderen dat er strict vertrouwelijk en veilig met uw gegevens wordt omgegaan en deze absouluut niet worden gedeeld met derden. Daarnaast worden uw gegevens alleen gebruikte t.b.v. de verwerking van onze facturen en offertes voor u als klant of onze bestellingen voor u als leverancier.

Op de website van Potplantenkwekerij E. de Boer worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw internetverbinding, het tijdstip van opvraging en eventueel gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op onze website www.kwekerijdeboer.nl. Potplantenkwekerij E. de Boer gebruikt deze informatie om de werking en toegang van de website te verbeteren en te optimaliseren. Deze gegevens worden voor zover mogelijk geanonimiseerd en niet aan derden verstrekt. Deze bezoekgegevens worden gemeten en bijgehouden door onze eigen servers en een deel met behulp van Google Analytics. Bij Google Analytics worden uw gegevens zoveel mogelijk geanonimiseerd. Potplantenkwekerij E. de Boer heeft een AVG verwerkersovereenkomst afgesloten met Google, uw ip-adres gegevens daar gemaskeerd en deelt uw gegevens verder niet met Google.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen:
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen voor zover de wet ons toelaat dit voor u te doen. Wij kunnen uw gegevens b.v. niet verwijderen van facturen welke jonger zijn dan 7 jaren i.v.m. met de wettelijke bewaarplicht van 7 jaren waaraan Potplantenkwekerij E. de Boer als bedrijf moet voldoen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@kwekerijdeboer.nl. Potplantenkwekerij E. de Boer zal dan zo snel mogelijk (binnen max vier weken) contact met uw opnemen.

Beveiliging:
Potplantenkwekerij E. de Boer hecht veel waarde aan een goede beveiliging van Persoonsgegevens. Potplantenkwekerij E. de Boer heeft dan ook passende technische en organisatorische maatregelen genomen om jouw persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of tegen enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo maakt Potplantenkwekerij E. de Boer tijdens het bestelproces en het versturen van contactformulieren altijd gebruik van een beveiligde (SSL-) verbinding.

Indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Potplantenkwekerij E. de Boer verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Potplantenkwekerij E. de Boer op via info@kwekerijdeboer.nl.

Potplantenkwekerij E. de Boer
Contactgegevens:
Noordbroekerstraat 29
9611 BD Sappemeer
info@kwekerijdeboer.nl
06 512 74 988

Foto’s